Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Hoogsensitiviteit als kracht

Ontdek de kansen die hoogsensitiviteit je biedt

Hoogsensitiviteit is een bijzondere eigenschap. Licht en geluid komen harder binnen, maar bijvoorbeeld ook emoties van anderen. Dat is lastig, maar deze gevoeligheid kan juist je kracht worden wanneer je weet hoe je jezelf kunt beschermen. In haar boek legt Carolina Bont uit hoe je optimaal om kunt gaan met je emoties, je gedachten en de signalen van je lichaam. Maar ook hoe je, juist als hoogsensitief persoon, het inzicht en de rijkdom van je intuïtie ten volle kunt benutten.

Dit basisboek leert je hoe je hoogsensitiviteit kunt herkennen en goed kunt hanteren in:

  • privé- en werksituaties
  • liefdesrelaties
  • bij kinderen

‘Dit is een tijdloos boek, boordevol oefeningen en informatie die duidelijk en in korte stukjes wordt gepresenteerd. Een inspiratiebron!’ – Liesbeth Kamerling, actrice en auteur van Overprikkeld

Vanuit haar eigen hoogsensitiviteit en ervaring als life-coach en intuïtietrainer laat Carolina Bont zien hoe je meer veerkracht en inspiratie in je leven kunt brengen. Zij is grondlegger van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en heeft als auteur meerdere succesvolle boeken op haar naam staan.

Lees hier een uittreksel uit Hoogsensitiviteit als kracht: Kenmerken van hooggevoeligheid

Reacties van lezers

Veel van mijn gevoelens en ervaringen zijn door ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ in een ander daglicht komen te staan. Het heeft me de moed gegeven om te beginnen aan een nieuwe uitdagende baan. Ik kan nog veel leren om mijn intuïtieve capaciteiten te benutten maar de eerste stappen zijn door hulp van uw boek gezet.

Tim  F., afdelingshoofd bij softwarebedrijf.

Bedankt voor alle inspiratie! ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ heeft mij veel helderheid gegeven. Ik ben allerlei eye-openers en steuntjes in de rug tegengekomen en ben daar heel gelukkig mee. Ook de oefeningen zijn erg ondersteunend.

Ellen van der V., fysiotherapeut.

‘Hoogsensitiviteit als kracht’ betekent veel voor mij en ik denk voor velen met mij. Het is heerlijk boek om je in onder te dompelen: rijk en voedend. Het bevat zoveel inzichtgevende  informatie. Ik pak het steeds weer op om er een stuk in te lezen.

Jeroen van B., bedrijfsleider.

Het boek ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ spreekt mij niet alleen heel erg aan, het helpt me ook echt.  Ik gebruik de oefeningen wanneer ik lesgeef. Ik heb enkele zeer moeilijke klassen maar door bijvoorbeeld de oefening “Centreren in gezelschap” sta ik nu rustig en ontspannen voor de klas. Mijn dank, het is fijn om te ervaren dat het zo ook kan

Karin van D., docent middelbaar onderwijs.