Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Carolina's Blog

Overprikkeld?

Kom in het moment, stem af op je intuïtie

door Carolina Bont

We weten allemaal hoe makkelijk het is om opgeslokt te worden door allerlei eisen. We zijn steeds vaker afgeleid door een grote hoeveelheid prikkels en informatie. We willen meteen reageren en zappen van het een naar het andere. We zijn bang om iets te missen maar we missen pas echt iets wezenlijks als we vergeten af te stemmen op ons innerlijk compas.

Je intuïtie negeren is hét recept voor repeterende keuzes waar je niet blij van wordt. Meer mindful leven geeft meer voldoening en verbindt je met je intuïtie. De uitdaging is om regelmatig over te schakelen naar deze waardevolle frequentie in jezelf.

Je intuïtie komt vanuit een dieper weten. Het verheldert je denken en geeft je nieuwe opties. Een wakkere intuïtie vergroot je zelfvertrouwen, innerlijke rust en zorgt voor meer succesvolle beslissingen.

Leren switchen naar een wakkere intuïtie? Lees wat de basisprincipes zijn voor een actieve intuïtie in Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Enkele reacties van online cursisten: