Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Coaching

Carolina Bont weet met haar mensenkennis, haar bedrijfsexpertise en haar intuïtieve begaafdheid licht te werpen op de meest uiteenlopende kwesties– op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Personal coaching

Personal coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je keuzemogelijkheden. Het is de bedoeling om ervoor te zorgen dat je meer bewegingsvrijheid krijgt en je te helpen nieuwe stappen te zetten in het bereiken van je persoonlijke en/of werkgerelateerde doelen. Lees verder >

Coaching voor bedrijven, managers & executives

Zit ik nog wel op een plek die bij mij past? Hoe kan ik innovatie en creativiteit binnen mijn bedrijf ondersteunen? Hoe kan ik mijzelf duidelijker profileren? Optimaliseer je werkproces via individuele coaching en trainingstrajecten voor bedrijven en organisaties. Lees verder >


LET OP
Op dit moment heeft Carolina helaas geen plek voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte in haar agenda komt zullen we dat op deze pagina melden. In de tussentijd kan Carolina voor Personal coaching van harte haar collega life coach Sabijn Arts aanbevelen. En voor workshops en intuïtietrainingen zie Centrum voor Effectieve Intuïtie.

Over vragen om persoonlijke advies en dergelijke

Carolina krijgt erg veel aanvragen voor persoonlijke tips en dergelijke. Hoewel ze het vertrouwen op prijs stelt is het helaas niet haalbaar voor haar om allerlei mails te beantwoorden. Maar veel van de vragen die ze krijgt verwerkt ze in haar blogs en boeken en zul je daarin beantwoord vinden.

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is wel bereikbaar voor een vraag per mail of telefoon: info@effectieveintuitie.nl – 023 524 88 63

Wat betreft aanbiedingen en werkvoorstellen

Carolina’s werkagenda heeft zeer weinig ruimte voor allerlei uitnodigingen én laat bovendien niet toe om deze allemaal te beantwoorden. Hoewel ze deze voorstellen waardeert, antwoordt ze om bovenstaande reden alleen op die voorstellen die aansluiten bij haar werkagenda en interesse.