Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Coaching voor bedrijven, managers & executives

Intuïtie op de werkvloer

Optimaliseer je werkproces: Individuele coaching en trainingstrajecten voor bedrijven en organisaties

Er zijn tegenwoordig meer mogelijkheden op het gebied van vervulling, prestatie en zelfexpressie dan ooit tevoren. Maar er wordt ook meer gevraagd van de innerlijke ontwikkeling. Ook van mensen met leidinggevende functies wordt steeds meer verwacht wat betreft hun instelling en de persoonlijke capaciteiten.
Eigen visie duidelijk kunnen overbrengen, beter communiceren, onderhandelen, innovaties doorvoeren, doelen bereiken, ontspannen leren werken, creativiteit gebruiken, omgaan met frustratie, kritiek en falen, constructief feedback geven, contact met medewerkers verbeteren, zichzelf en medewerkers motiveren en inspireren en nog veel meer.

Je kunt nieuwe kanten ontdekken aan jezelf, het werk en het bedrijf door het activeren van onaangesproken interne hulpbronnen.

Vragen

Hoe kan ik meer uit mijn werk en mijn persoonlijk leven halen? Ik voel me voortdurend opgejut, hoe kan ik dat loslaten? Hoe voer ik veranderingen door? Hoe haal ik meer uit mijn team? Wat kan ik doen aan het hoge ziekteverzuim? Hoe kan ik duidelijker, sterker en aardiger overleggen en onderhandelen? Moet ik mijn doelen aanpassen? Mijn onzekerheid veroorzaakt veel stress, wat kan ik daaraan doen? Waarom loop ik steeds weer tegen dezelfde dingen aan?

Zit ik nog wel op een plek die bij mij past? Hoe kan ik innovatie en creativiteit binnen mijn bedrijf ondersteunen? Hoe kan ik mijzelf duidelijker profileren? Ik mis energie en levenslust de laatste tijd, hoe kan ik weer geinspireerd werken?

Hoe kan ik beter en met meer helderheid communiceren in werk en privé-situatie?

Hoe kan ik mijn intuitie meer praktisch gaan inzetten in mijn werk?

Dit is een greep uit de meest gestelde vragen uit de coachingpraktijk van Carolina Bont.

Creatiever

In een bedrijf, groot of klein, rijzen dagelijks allerlei vragen.

Vragen die beslissend zijn voor jou persoonlijk, het team en het succes van de onderneming. Door op zoek te gaan naar de antwoorden op deze vragen krijg je inzicht in de oorzaak van problemen. Dit biedt je de kans om aan de oplossing te werken en uiteindelijk meer plezier en succes met je bedrijf te creëren. Tijdens de coachingsessies train je ook je intuitie waardoor je creatiever wordt.

Carolina Bont weet met haar mensenkennis, haar bedrijfsexpertise en haar intuïtieve begaafdheid licht te werpen op de meest uiteenlopende kwesties– op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Personen en bedrijven, organisaties en ondernemingen die met haar inzicht hebben kennis gemaakt, blijven gebruik maken van haar advies en ondersteuning.

Zoals bijvoorbeeld:

 • PwC (PricewaterhouseCoopers)
 • Philips
 • KPN
 • KPMG
 • KLPD Politie
 • Bond voor schooldirecteuren
 • Shakie’s
 • GGZ
 • Schaal X
 • PinkRoccade IT Management
 • Talpa
 • Viva
 • Marie Claire
 • Cosmopolitan
 • Mindpower
 • Pentascope
 • Warner Home Video
 • Rabobank

Individuele coaching

Aan de hand van voorbeelden en concrete vragen reflecteert Carolina Bont, gedurende een bepaalde periode samen met jou, je functioneren in de dagelijkse praktijk. Zij biedt ondersteuning bij toepassing van de verkregen inzichten en geeft adviezen toegesneden op jouw specifieke situatie. Door haar intuïtieve aanpak weet zij snel tot de kern door te dringen en haar coaching volledig op je af te stemmen. Dit biedt je de mogelijkheid om als manager of adviseur succesvoller te zijn en je krachten in specifieke situaties constructief en effectief aan te wenden. Je eigen ontwikkeling en het aanspreken van je persoonlijke kwaliteiten staan centraal in de coaching.

Trainingstrajecten en maatwerk

Deze gedegen aanpak van het versterken van de intuitie, het opheffen van belemmeringen, beter communiceren en het vergroten van de creativiteit werkt niet alleen op individueel niveau. Ook mensen en teams binnen organisaties worden door deze aanpak en begeleiding geinspireerd. Naast individuele consulten verzorgt het Centrum voor Effectieve Intuitie ook groepstrainingen voor bedrijven. We werken praktijk gericht. De exacte invulling van de training en sessies wordt bepaald door de vraag en is dus maatwerk.


LET OP
Op dit moment heeft Carolina helaas geen plek voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte in haar agenda komt zullen we dat op deze pagina melden. In de tussentijd kan Carolina voor Personal coaching van harte haar collega life coach Sabijn Arts aanbevelen. En voor workshops en intuïtietrainingen zie Centrum voor Effectieve Intuïtie.

Over vragen om persoonlijke advies en dergelijke

Carolina krijgt erg veel aanvragen voor persoonlijke tips en dergelijke. Hoewel ze het vertrouwen op prijs stelt is het helaas niet haalbaar voor haar om allerlei mails te beantwoorden. Maar veel van de vragen die ze krijgt verwerkt ze in haar blogs en boeken en zul je daarin beantwoord vinden.

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is wel bereikbaar voor een vraag per mail of telefoon: info@effectieveintuitie.nl – 023 524 88 63

Wat betreft aanbiedingen en werkvoorstellen

Carolina’s werkagenda heeft zeer weinig ruimte voor allerlei uitnodigingen én laat bovendien niet toe om deze allemaal te beantwoorden. Hoewel ze deze voorstellen waardeert, antwoordt ze om bovenstaande reden alleen op die voorstellen die aansluiten bij haar werkagenda en interesse.

 

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Online cursus: Heart Power