Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Nieuwe tools & inzichten in:

Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

 • Ontdek de kracht van je hooggevoeligheid
 • Leer hoe je je gevoeligheid tot een sterke eigenschap kunt maken.
 • Ontplooi je intuïtie en laat je creativiteit optimaal tot bloei komen!

Hooggevoeligheid heeft naast lastige kanten ook veel positieve kanten. Ontdek je kwaliteiten. Leer hoe je je intuïtie, je creatieve talenten en je empathisch vermogen effectiever in kunt inzetten.

Dit boek van bestsellerauteur Carolina Bont geeft je alles wat je nodig hebt om je gevoeligheid tot een succesvolle eigenschap te maken. Bestel het nu en haal het beste uit je hooggevoeligheid!

Een greep uit de reacties (via Facebook & BOL):

 • Een absolute aanrader! Heel duidelijk, heel aanmoedigend, heel troostend ook…
 • Echt een heel fijn en super bruikbaar boek. Kan niet stoppen met lezen. Een aanrader!
 • Ik heb heel veel gehad aan de eerdere boeken van Carolina Bont. En ook dit boek is weer erg inspirerend! Heel erg blij mee.
 • Dit boek geeft moed en helpt stress los te laten! En de intuïtieve invalshoek is zo verhelderend en praktisch dat er bij mij sindsdien in de praktijk vaker allerlei nuttigs opborrelt, heel bijzonder.

Haal het beste uit je hooggevoeligheid

Van klacht naar kracht

Hooggevoelige mensen hebben vaak moeite om hun balans te vinden in het hectische moderne leven. Ze zijn gevoeliger voor drukte en raken sneller vermoeid of gestresst. Hierdoor gaan ze hun gevoeligheid vaak zien als een zwakte. Heel jammer, want dit beperkt het bijzondere potentieel wat in die sensitiviteit verborgen ligt! Hooggevoelige mensen zijn in aanleg namelijk zeer creatief, intuïtief en kunnen zich heel goed in anderen inleven.

Wil jij weten of je hooggevoelig bent? En hoe je deze eigenschap effectief kunt inzetten voor een succesvoller leven? Een leven met minder stress, vol creativiteit, geluk en liefde? Het nieuwste boek van bestsellerauteur Carolina Bont leert je op een unieke manier om met behulp van mindfulness het beste uit je hooggevoeligheid te halen. Met dit boek ontdek je:

 • de sterke kanten van je hooggevoeligheid
 • hoe je je gevoeligheid succesvol kunt inzetten
 • hoe je je empathische kwaliteiten effectiever kunt gebruiken
 • hoe je je intuïtie zo kunt ontwikkelen dat je creatieve talenten optimaal tot bloei komen

Met beproefde technieken, verhelderende inzichten, snel toepasbare tips en praktische oefeningen.

Vele mensen profiteerden al van de inzichten en strategieën van deze auteur. Dit boek biedt weer vele praktische nieuwe effectieve tools en herkenbare en motiverende voorbeelden. Vanuit haar eigen hooggevoeligheid en jarenlange ervaring als lifecoach met vele hooggevoelige mensen laat Carolina zien hoe je meer veerkracht en inspiratie in je leven kunt brengen.

Carolina Bont was de eerste in Nederland die met haar bestseller Hoogsensitiviteit als kracht een methode gaf om de intuïtieve en creatieve potentie van hooggevoeligheid te ontwikkelen. Ze heeft daarmee een nieuwe benadering op gang gebracht die tot veel navolging heeft geleid en nog steeds veel mensen inspireert.

Ontdek nu ook hoe je je hooggevoeligheid succesvol kunt inzetten en bestel haar nieuwste boek Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness!