Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Over Carolina

Carolina Bont

Life-coach en Intuïtietrainer Carolina Bont is een autoriteit op het gebied van praktische intuïtieve ontwikkeling en hoogsensitiviteit. Ze is de grondlegger van het sinds 1985 actieve Centrum voor Effectieve Intuïtie. Als auteur heeft ze meerdere succesvolle boeken op haar naam staan.

Met haar bestseller Hoogsensitiviteit als kracht brengt Carolina Bont hoogsensitiviteit op een nieuwe manier over het voetlicht. Ook met daarop volgende boeken heeft ze inmiddels vele lezers geïnspireerd tot een vervullend en succesvol ontwikkelingsproces.

Haar vernieuwende invloed komt voort uit haar verheldering van de intuïtieve, empatische en creatieve potenties van gevoeligheid en de effectieve strategieën die ze heeft ontwikkeld om deze kwaliteiten te beschermen en verder te ontplooien.

Vanuit haar persoonlijke en professionele ervaringen met hoogsensitiviteit reikt Carolina allerlei manieren aan om je kwetsbaarheid goed te hanteren en je positieve potentieel te stimuleren. Haar boeken leren je het beste te halen uit je hoogsensitiviteit.


LET OP
Op dit moment heeft Carolina helaas geen plek voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte in haar agenda komt zullen we dat op deze pagina melden. In de tussentijd kan Carolina voor Personal coaching van harte haar collega life coach Sabijn Arts aanbevelen. En voor workshops en intuïtietrainingen zie Centrum voor Effectieve Intuïtie.

Over vragen om persoonlijke advies en dergelijke

Carolina krijgt in het algemeen veel aanvragen voor persoonlijke tips en dergelijke. Hoewel ze het vertrouwen op prijs stelt is het helaas niet haalbaar voor haar om allerlei mails te beantwoorden. Maar veel van de vragen die ze krijgt verwerkt ze in haar blogs en boeken en zul je daarin beantwoord vinden.

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is wel bereikbaar voor een vraag per mail of telefoon: info@effectieveintuitie.nl – 023 524 88 63

Wat betreft aanbiedingen en werkvoorstellen

Carolina’s werkagenda heeft zeer weinig ruimte voor allerlei uitnodigingen én laat niet toe om deze allemaal te beantwoorden. Hoewel ze deze voorstellen waardeert, antwoordt ze om bovenstaande reden alleen op die voorstellen die aansluiten bij haar werkagenda en interesse.