Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Personal coaching

Personal coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je keuzemogelijkheden. Het is de bedoeling om ervoor te zorgen dat je meer bewegingsvrijheid krijgt en je te helpen nieuwe stappen te zetten in het bereiken van je persoonlijke en/of werkgerelateerde doelen.

Carolina stimuleert je zelfinzicht en doelgerichtheid door te luisteren, belangrijke vragen te stellen, en je te confronteren met beperkende patronen. Door middel van opdrachten en het gebruik van intuïtie- en visualisatieoefeningen wordt tijdens de sessies je eigen innerlijke kennis geactiveerd.

Een greep uit de vragen die regelmatig aan bod komen:

  • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
  • Kan ik leren om beter met mijn hooggevoeligheid om te gaan?
  • Hoe kan ik mijzelf meer laten zien?
  • Hoe breng ik meer ruimte en balans in mijn leven?
  • Hoe kan ik overtollige ballast loslaten?
  • Is er een manier waarop ik effectiever kan communiceren?

Een coachingstraject bestaat doorgaans uit een reeks van zes tot tien tweewekelijkse sessies. De sessies duren een uur en vinden plaats in Haarlem. Het is ook mogelijk om te kiezen voor sessies via Skype.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via contact@staging.carolinabont.rocketmonkey.nl.

Klik hier voor meer informatie over Coaching voor bedrijven, managers & executives.


LET OP
Op dit moment heeft Carolina helaas geen plek voor nieuwe cliënten. Zodra er weer ruimte in haar agenda komt zullen we dat op deze pagina melden. In de tussentijd kan Carolina voor Personal coaching van harte haar collega life coach Sabijn Arts aanbevelen. En voor workshops en intuïtietrainingen zie Centrum voor Effectieve Intuïtie.