Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Carolina's Blog

Auralezen: kun je dat leren?

door Carolina Bont

Alles om je heen heeft een energieveld: je huis, je buurt en de  mensen om je heen stralen allemaal hun eigen sfeer uit. Met je fysieke ogen niet kun je dit niet zien, maar via je intuïtieve waarnemingsvermogen kun je inzicht krijgen in deze energie.

In de workshops die gegeven worden in het Centrum voor Effectieve Intuïtie merken de deelnemers al vlug dat ze meer kunnen waarnemen van hun aura15239273_ml dan ze hadden gedacht.

Op een gestructureerde manier leren focussen op je energieveld helpt je om snel tot de kern te komen bij persoonlijke vraagstukken.

De energetische informatie stimuleert je intuïtieve waarnemingskanalen en brengt je bij je eigen kracht.

In de trainingen van het Centrum voor Effectieve Intuïtie is een belangrijk middel om je intuïtie te ontwikkelen, het leren ‘’lezen’’ van energie bij jezelf en met elkaar. Een boeiende leerervaring die je de mogelijkheid biedt om je leven en jezelf op een dieper niveau te bekijken en te ervaren.

 

 

Zie voor meer info: Workshop: Intuïtie, aurabescherming en gevoeligheid als kracht. Alle workshops worden gegeven door Annette van den Berg in het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Voor meer info en kosten kun je mailen of bellen naar het Centrum voor Effectieve Intuïtie: 023-524 88 63 (dinsdag tot en met vrijdag van 9.00-12.00).

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Enkele reacties van online cursisten: