Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Boeken

Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

Geluk, veerkracht & intuïtie

Dit werkboek helpt je om je hooggevoelige kwaliteiten meer te zien en te benutten. Door mindfulness stop je onrustig gebabbel in je hoofd. Je handelt efficiënter, je intuïtie werkt beter en je kunt meer genieten van je leven.

Kosmos Uitgevers

ISBN 9789021565071

Hoogsensitiviteit als kracht

Carolina Bont laat zien hoe je hooggevoeligheid niet langer als last hoeft te ervaren maar juist als een kwaliteit die een extra dimensie aan je leven kan toevoegen.

Kosmos-Z&K Uitgevers

ISBN 9789021573151

Een nieuwe werkelijkheid

Intuïtie, liefde en levenskracht

Een praktische gids vol met heldere tips en oefeningen over het ontwikkelen van je uitstraling (je aura), je bewustzijnsniveaus (je chakra’s) en je eigen innerlijke wijsheid.

Kosmos-Z&K Uitgevers

ISBN 9789021546629

Versterk je uitstraling

Kracht en kwetsbaarheid in balans

Versterk je uitstraling gaat door op de thema’s uit Hoogsensitiviteit als kracht en laat zien hoe je je uitstraling kunt versterken en hoe je intuïtie je daarbij kan helpen.

Kosmos Uitgevers

ISBN 9789021549972 (5e druk)

Een nieuwe werkelijkheid

Het complete intuïtie-pakket met boek en kaartenset

Voor het eerst zijn de bestseller Een nieuwe werkelijkheid en de Intuïtiekaarten van Carolina Bont gebundeld verkrijgbaar.

Kosmos Uitgevers

ISBN 9789021546629

Succes door bezieling

De zeven bewustzijnsniveaus van mens en organisatie

Succes door bezieling laat zien dat werken vanuit oprechte bezieling en intuïtief inzicht, zichtbare verbetering brengt op persoonlijk én zakelijk vlak.

Altamira-Becht

ISBN 9789069635439

Intuitiekaarten

Een speelse bron van inspiratie

De vragen, suggesties en oefeningen op de prachtige Intuïtiekaarten sluiten naadloos aan op de thema’s uit Carolina’s boeken en helpen je om je intuïtie op een speelse manier te bekrachtigen.

Kosmos Uitgevers

ISBN 9789021580869