Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Carolina's Blog

Hoe helder is je aura-uitstraling?

door Carolina Bont

Je aura is een krachtveld, een stromende energiewerveling van kleur en licht. Je  levensgeschiedenis en je huidige toestand  weerspiegelen zich in je aura. Op gebieden waar we onze levensstroom blokkeren, raken we uit balans.28129560_ml

Wat opvalt bij het zien van aura’s is dat gevoelens van liefde, warmte en hartelijkheid net zo goed geblokkeerd worden, als gevoelens van angst, pijn of verdriet. Een deel van ons wil groei en beweging maar een ander deel kan zich daarvoor afsluiten.

We houden een blokkade vaak vast, ook al hebben we er last van.We zijn bang om los te laten. ‘’Je weet wat je hebt, niet wat je krijgt’’, denken we onbewust. Dit geeft begrenzing en vermeende zekerheid.

Elke blokkade die je loslaat maakt je uitstraling lichter en sterker. De kleuren worden intenser. De geblokkeerde energie opnieuw verbinden met je intuïtieve kern, met je levenstroom doe je door stil te staan bij waar je hart naar uit gaat.

 

 

Boeken van Carolina Bont

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Enkele reacties van online cursisten: