Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Carolina's Blog

Veranderen

door Carolina Bont

Tijdens een veranderingsproces is het mogelijk dat we tijdelijk niet meer zo zeker zijn van onszelf en van allerlei zaken in het leven. We zijn oude dingen aan het loslaten terwijl het nieuwe er nog niet, of maar gedeeltelijk, is. Dat kan verwarrend en vermoeiend zijn. Oude gewoontes, thema’s of angsten waarvan we dachten dat we er al lang overheen waren, kunnen soms weer tijdelijk omhoog komen, alvorens we die nieuwe verlangde stappen nemen en in een nieuwe fase komen.

Butterfly-on-yellow-flower-123RF-19789558_m-588x252px

Heb geduld met jezelf als je in zo’n periode zit. Deprimerende gedachten kun je niet laten verdwijnen maar de aandacht die je eraan besteedt kun je beperken .

Onderzoek hoe je je mogelijkheden kunt verruimen door nu ruimer over jezelf te gaan denken. Kom tot rust en luister naar wat er binnen in je leeft. Luister naar je intuïtie door je af te vragen:

  • Waar laat ik mijn energie naar toestromen?
  • En waar wil ik dat mijn energie naar toe stroomt?
  • Heb ik in de gaten door welke gedachten mijn energie afneemt?
  • En door welke gedachten ze toeneemt?

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Enkele reacties van online cursisten: