Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Carolina's Blog

Auralezing: communicatie met je essentie

door Carolina Bont

Zoals een radiostation zich afstemt op bepaalde frequenties, zo kan een professionele aurareader zich afstemmen op de frequentie van jouw uitstraling oftewel energieveld. Een auralezing is een intuïtieve waarneming, van je energie-uitstraling en de wisselwerking met je omgeving. In je energieveld zijn verschillende bewustzijnsniveaus (chakra’s) . Elk niveau verschaft specifieke informatie. Je energieveld verschilt per uur en per dag, toch is er ook een vrij constante basisstructuur waar te nemen. Informatie over de verschillende dynamieken in je uitstraling kan een diep inzicht in jezelf en je eigen functioneren geven.

Aurora-Borealis-17840801_ml-940x350px

Communicatie met je essentie

Een deskundige auralezer communiceert als het ware met je essentie, je intuïtieve kern. Daardoor komt er wezenlijke informatie naar voren over de belangrijkste terreinen in je leven, over je blokkades en mogelijkheden. Op elk niveau is te zien waar en en op welke manier je jezelf nog afremt en waar je al volop zonder reserve in ontwikkeling bent. Ook wordt duidelijk wanneer tegenwoordige problemen te maken hebben met onverwerkte ervaringen en hoe je deze kunt veranderen, en ook welke nieuwe mogelijkheden aanwezig zijn voor het omgaan met werk en relaties, of hoe een onbenut talent meer aandacht kan krijgen.

Jezelf beter begrijpen

Zelfinzicht is onontbeerlijk voor ontwikkeling. Door inzicht breid je je zelfkennis uit en kun je de relatie met jezelf verbeteren. Hoe je over jezelf denkt is veel belangrijker dan hoe anderen over je denken. Een van de moeilijkste dingen is vaak om te stoppen met onterechte kritiek op jezelf. Als je jezelf beter begrijpt heb je meer geduld met jezelf. Je hebt in de gaten wanneer je je laat opjutten en laat afremmen en ongelukkige laat maken door je innerlijke criticus. Door dit te onderkennen kun je die kritiek eerder loslaten waardoor je de inspiratie van je intuïtie weer kunt toelaten.

(Zie ook: Je aura, je uitstraling)

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Enkele reacties van online cursisten: