Hooggevoeligheid als kracht
Ontdek al de voordelen van hooggevoeligheid
#{siteTitle}

Carolina Bont over intuïtie, mindfulness en hooggevoeligheid

Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht.

Carolina's Blog

Je aura, je uitstraling

door Carolina Bont

De uitstraling van je bewustzijn

Zoals de lucht om ons heen echt bestaat, ook al zien we die niet met onze fysieke ogen, zo bestaat de aura ook echt. Je aura is de manifestatie van je niet fysieke energie. Het wordt ook wel je uitstraling of energieveld genoemd. Het is je ‘onzichtbare deel’, dat het unieke van jou toont. Het wordt beïnvloed door wat je meemaakt en je reactie daarop, maar ook door de energieën die je meebrengt in dit leven. Dit energieveld is de uitstraling van je bewustzijn.

Ieders uitstraling is uniek. Je zou je aura ook je licht-lichaam kunnen noemen. Het licht daarvan straalt door en om je heen.

De aura waarnemen

Je aura straalt de vitaliteit van je lichaam, je emoties, je gedachten en je geest uit. Je uitstraling wordt altijd onbewust waargenomen. Hoewel je het met je fysieke ogen niet kunt zien, kun je het intuïtief waarnemen en ervaren hoe het aanvoelt. In de workshops die gegeven worden in *het Centrum voor Effectieve Intuïtie zijn de deelnemers vaak verrast als door middel van de intuïtieoefeningen blijkt hoeveel ze waarnemen over de eigen aura en hoeveel relevante informatie ze daaruit halen, meteen al zo’n eerste dag.

Bescherming op energieniveau

Onze cultuur leert dat je huid je begrenzing is, waardoor de indruk ontstaat dat we los staan van onze omgeving. Energetisch sta je echter niet los van alles en iedereen om je heen. Je wordt constant beïnvloed door het netwerk van energievelden waarin je leeft: energievelden die met de vijf zintuigen niet zijn waar te nemen. Als je wil begrijpen hoe je intuïtie en energetische bescherming voor je kunnen werken is het nuttig om op de hoogte te zijn van het bestaan van je uitstraling en deze bewuster te leren ervaren en waar te nemen.

 

Boeken van Carolina Bont

 

*Alles om je heen heeft een energieveld wat je kunt leren waarnemen. In de Opleiding Effectieve Intuitie leer je je intuïtie direct aan te aanspreken door middel van het ‘lezen’ van energie. Dit leerproces onthult een completer beeld van de realiteit. Het geeft je nieuwe inzichten en versterkt je innerlijke kracht.

Opleiding Effectieve Intuitie: training 1 bestaat uit tien lessen, eens per maand (op zaterdag of zondag). Meer info
Basisworkshop ‘Intuïtie activering en aurabescherming’. Meer info

Zie ook de blog: Auralezing: communicatie met je essentie

,

Ontdek je hooggevoelige en intuïtieve kracht

Enkele reacties van online cursisten: